Met trots heet ik u welkom in mijn wellness praktijk die sinds zaterdag 29 februari 2020 officieel mijn naam draagt en gevestigd is aan de Casembrootlaan 13 in Poeldijk.

In 2005 heb ik de switch gemaakt om te veranderen van beroep. De reden van deze ommekeer wil ik met je delen.

 

In september 2004 was ik 32 jaar oud en al bijna een jaar gestopt met op de weegschaal staan, nadat ik de magische grens van 100 kilo was gepasseerd.

2004

 


Ik had in die tijd een stressvolle baan als assistent service directeur bij een bank. Altijd “letterlijk strak” in mantelpak, 60 uur werken naast mijn HBO studie en volop roofbouw plegend op mijn gezondheid. Mijn lijst met gezondheidsklachten was lang en volgens artsen risicovol. Mijn eetpatroon was slecht, vaak at ik niet of weinig.

Een collega was gestart met een methode om haar zwangerschapskilo’s kwijt te raken. Deze dame voelde zich al een hele tijd niet fit en zat ook niet lekker in haar vel. Maar dat veranderde al snel. In een paar weken tijd  was ze vrolijk geworden, steeds fitter en bovendien mentaal veerkrachtig.
De energie die zij uitstraalde trok mij aan. Afvallen vond ik in die periode niet interessant, gek genoeg. Maar die energie, die wilde ik ook!

Na een aantal weken vragen stellen, kreeg ik een pakketje met producten van Herbalife. Dat het nou zover moest komen dat ik die “rommel” nodig had om me gezond te voelen, dacht ik. Twijfels dus en schaamte. Ik verstopte de bussen onder in mijn keukenkastje.

Toch voelde ik me ongelukkig en niet goed in m’n vel zitten. Ik wilde ook die energie die ik bij mijn collega had waargenomen. Ik gooide alle schroom van me af en ben toch begonnen.  Dat heeft mijn leven veranderd, voorgoed!

2009

Welkom in Wellness Praktijk Claudia Keijzer

Staandebijmasker8

Die gezondheidsklachten ervaar ik niet meer, ondanks dat de medische mankementen er nog steeds zijn. Herbalife is in die zin natuurlijk geen wonderproduct. Wel een makkelijk hulpmiddel om je lichaam optimaal te voeden. Je krijgt weer energie en komt weer goed in je vel te zitten. Ik ben meer dan 30 kilo vet afgeslankt en heb meer dan 4 kledingmaten minder. Ik weet nu weer wat het is om je lichamelijk en geestelijk gezond te voelen en niet ziek te zijn.

2019

Ik ben de 48 jaar gepasseerd en de trotse moeder van twee dochters van 8 en 6. Ik voel me fit en heb mijn resultaat qua kledingmaten weten te behouden. Ook mijn huid blijft in conditie door de excellente huidverzorgingsproducten van Herbalife.

Inmiddels ben ik 15 jaar Wellness coach. Ik hou ervan om mensen te begeleiden naar een gezonde binnenkant en goed verzorgd gezicht en lichaam. Met de allerbeste voeding voor binnenkant & buitenkant.

 

Ben jij er aan toe om te ervaren wat je met voeding kunt bereiken? Er was niemand die mij kon overtuigen dat deze producten goed waren voor mijn gezondheid. Het resultaat van de producten heeft mij overtuigd. Ik gun mijzelf nu een gezond leven. Wat gun jij jezelf?